Križevački ‘Fotokazi’ godišnjih doba

Prošlu je srijedu u novootvorenom restoranu Vojarna postavljena izložba fotografija “Fotokazi 2010” u organizaciji Foto-kino-video kluba “Križevci”. Riječ je o godišnjoj izložbi članova FKVK-a na kojoj je na temu godišnjih doba ovaj put izlagalo njih dvadeset i dvoje, od kojih ih je preko pola mlađih od dvadest godina.

Otvorenje izložbe prigodnom su glazbenom točkom uveličali mladi glazbenici, solistica Anita Vidović iz Križevaca i gitarist Mihael Haraminec iz Bjelovara, dojmljivim izvedbama skladbi “Summertime” i “What a wonderful world”. Posjetitelji su zatim razgledali postav uz zvuke Vivaldijevih Godišnjih doba. Izložba, kojoj je pokrovitelj Zajednica tehničke kulture Križevci, ostaje otvorena do 15. siječnja 2011.

– Duh godišnjih doba nas nosi u svom nezaustavljivom ritmu. U vrijeme kad je novac sve važniji, a vremena je sve manje, ovi su autori pokazali da nije sve izgubljeno, da još primjećuju svijet oko sebe i primaju ga iskrenošću svoje duše, da bi ga poklonili vama, putnicima kroz vrijeme na dar i promišljanje, navela je za Križevci.info predsjednica kluba Dunja Šverko, uz poziv sugrađanima da dođu na izložbu i uživaju u šetnji godišnjim dobima.

Vezano

Komentari su zatvoreni.