Svečanost uz darove POINT-a

Bozicni_snjegovici.JPGPrigodnom priredbom učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju u Križevcima te članovi križevačke Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom obilježili su danas kraj prvoga polugodišta i početak božićnih i novogodišnjih praznika. Svečanost je uveličao i Djed Mraz, razveselivši polaznike centra mnoštvom darova, koje je tijekom humanitarne akcije Five4kids prikupio uz pomoć građana i udruge P.O.I.N.T..

Bila je to prilika da djeca i mladi pokažu što su proteklih dana, pripremajući se za današnju svečanost, uvježbali sa svojim učiteljima i odgojiteljima.

Ravnateljica Centra, prof. Maja Prodan, kazala je da je godina na izmaku bila obilježena brojnim aktivnostima i uspjesima učenika kao i osnivanjem Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju, koji je izrastao iz Škole za djecu s posebnim potrebama Osnovne škole "Vladimir Nazor".
Poruka_ljubavi_i_mira.JPG
Učenici svih uzrasta su božićnim recitacijama, kratkom scenskom igrom i kroz popularne pjesme podsjetili brojnu publiku na nadolazeće blagdane, odašiljući poruku mira i prijateljstva, začinjenu ljubavi prema bližnjem.
Posebni ugođaj priredili su članovi plesne skupine, koji su završivši svoju točku, publiku zasuli šarenim konfetima.

Netom prije dolaska mladog djedice s darovima, predvorjem Centra proširili su se zvuci "Malog bubnjara" u izvedbi skupine udaraljkaša, potpomognutih odgojiteljicama i civilnim ročnicima.

Darivanje.JPG
Strpljivo čekajući trenutak uručenja darova, svatko od sedamdesetak djece i mladih, saslušao je riječi Djeda Mraza uz božićne čestitke i želje za sretnom sljedećom godinom.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.