Večeras Đani pjeva Vicine pjesme za ‘FIVE4KIDS’

Na velikom koncertnom i dobrotvornom spektaklu “Petaka za đaka/FIVE4KIDS” koji će se večeras u 19:30 sati održati u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima, najljepše pjesme Vice Vukova izvodit će Đani Stipaničev, uz pratnju Tamburaškog orkestra HRT-a i sudjelovanje Hrvatskog pjevačkog društva Kalnik. Četrdesetjednogodišnji Stipaničev poznati je kazališni tenor–bariton, zvijezda domaćih rock opera i mjuzikala, široj javnosti poznat po svojim vokalnim sposobnostima i brojnim kazališnim angažmanima. Maestro Siniša Leopold za njega će reći da je prvak hrvatskog mjuzikla, inače je diplomirani profesor biologije, rodom iz Tribunja, a proslavio se ulogama u rock operama “Jesus Christ Superstar” i “Kosa” te predstavi “Priča sa zapadne strane”, gdje je za ulogu Tonyja osvojio nagradu hrvatskog glumišta 2004. godine.
Budite i vi, zajedno s Đanijem, dio tople predbožićne humanitarne priče, sudjelujte u glazbenom spektaklu “FIVE4KIDS” i kupnjom ulaznice večeras na samom ulazu u dvoranu darujte djecu s posebnim potrebama Križevaca!

Glazbeni put Stipaničev je započeo u klapi Dalmati, danas je stalni član ansambla ZGK Komedija, uz izdana tri albuma: Kartolina iz Dalmacije (2006.), Live in Komedija (2007.), Ti si moje sve (2009.), na kojima uz njegove samostalne pjesme mjesto nalaze i obrade starijih dalmatinskih te stranih hitova. Višestruko je nagrađivan od struke i publike na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku te Splitskom festivalu, Stipaničev je uz nastupe u zemlji ostvario brojne inozemne turneje po Europi, Sjevernoj Americi i Aziji. Osim na spomenutim hrvatskim festivalima, Đani je još nastupao na CMC festivalu, Krapinskom festivalu te Melodijama Jadrana, a također je organizator i gost mnogih humanitarnih akcija i koncerata, kao što je ovaj večerašnji u Križevcima.

Vezano

Komentari su zatvoreni.