Sin prodavao očevu travu

KRIŽEVCI – Ukupno 63,37 grama marinuane, 482 sjemenke indijske konoplje, 22 opuška jointa i digitalnu vagu pronašli su policijski službenici tijekom kriminalističkog istraživanja kod 49 i 24-godišnjeg oca i sina u Križevcima.
Otac je, vjerojatno kako bi zaštitio sina, policajcima priznao kako je marihuana njegova, a sina su krim policajci osumnjičili za preprodaju.
Za njega je utvrđeno kako je od svibnja do sredine rujna nabavljao marihuanu koju je zatim prepakirao u manje paketiće i prodavao od 100 do 300 kuna.

Kada mu je policija pokucala na vrata, pronađeno je šezdesetak grama marihuane, gotovo 500 sjemenki i više od 20 opušaka. Pronađenu drogu prisvojio je otac kao svoju zbog čega će on biti kazneno prijavljen redovnim putem zbog posjedovanja marihuane. Zbog osnovane sumnje u počinjenje težeg kaznenog djela preprodaje opojnih droga, 24-godišnjak je uhićen i u srijedu priveden istražnom sucu Županijskog suda u Koprivnici koji je osumnjičenika nakon saslušanja pustio na slobodu.
Kako je mladi diler marihuanom opskrbljivao veći broj osoba na križevačkom području, u policiji vjeruju kako su barem na jedno vrijeme “stali na žulj” domaćoj narko sceni koja uglavnom u najvećoj mjeri koristi marihuanu kao omiljeno opojno sredstvo.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.