Teku pripreme za ljetni 4. Skaville Festival

Pripreme za novo, četvrto izdanje najplesnijeg ljetnog festivala na Jadranu, koji će se održati od 29. do 31. srpnja u uvali Voz na otoku Krku, pri samom su kraju. Za četvrtak 29.07.2010. najavljen je tulum dobrodošlice na Skaville Festival uz SkavilleSoundsystem i birane selektore, a cijena karte za petak i subotu u pretprodaji je 150 kuna, odnosno 160 kuna na ulazu, odnosno 100 kuna po danu. Rezervacije i upiti se primaju e-poštom ili na broj telefona/telefaksa 048/711-073. Prema mišljenju samih organizatora iz udruge K.V.A.R.K., ovogodišnje izdanje festivala bit će možda i najjače, s većinom izvođača koji prvi puta nastupaju u Hrvatskoj, a nadaleko su poznati u svjetskim ska/reggae/punk vodama.

 

Prvi u nizu velikih headlinera festivala su francuski kozmopoliti NOMADES ET SKAETERA. Njihova fuzija nomadskog gyspy ska zvuka potpomognuta violinom, ranojamajkanskih ritmova uz zvonku melodiku francuskog jezika oduševlja publiku diljem svijeta. Također, tu su još domaće snage ANTENAT, bend koji uživa reputaciju odličnog subreggae stila te originalnog hrvatskog proizvoda kojem će Skaville biti najprirodnija lokacija po atmosferi i publici.

Iz Španjolske dolaze KASO PERDIDO, angažirani ska/punkeri u Ska-P stilu, a upravo su ovih dana izdali svoj drugi i najnoviji album Despierta Revolucion koji se može besplatno skinuti s njihovih stranica. Ska/reggae/hiphop sastav POSTOLAR TRIPPER dolazi ispraviti prošlogodišnji izostanak s festivala i s hitovima poput Na rubu ponora i Nataše natjerati na neumorni ples. Ovo je samo dijelić ponude, o čemu se više može pratiti na službenom web-sjedištu festivala.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.