Organizatori ‘Križevci okom kamere’ traže autore

Gradski muzej Križevci poziva na sudjelovanje u ovogodišnjoj izložbi “Križevci okom kamere”, koja se organizira već tradicionalno, treću godinu zaredom, uz Dan Grada 24. travnja. Organizatorima je važno da izložba okupi što više kvalitetnih autora, a zadržavaju pravo selekcije radova u pogledu motiva i kvalitete. Glasovima publike bira se najuspješniji izlagač koji na idućoj izložbi može izložiti do 10 svojih fotografija, a ove godine to je poznati križevački fotograf i publicist Ivan Mihalić.
– Posebno smo zainteresirani da nam se adresom javi jedan zapaženi fotograf koji se često može naći na različitim portalima sa zanimljivim i uspješnim fotografijama Križevaca, Kalnika i okolice, a potpisuje se sa Brch, istaknuo je ravnatelj muzeja Zoran Homen.

 

Svatko može prijaviti do 3 fotografije veličine od 24×30 do 30×40 cm, crno-bijele ili u boji, s motivima Križevaca i neposredne okolice, neovisno o vremenu njihova nastanka i godišnjem dobu, a poželjno je da radovi imaju elemente umjetničke fotografije. Naknadna obrada u Photoshopu se ne preporučuje, već se preferira isticanje samog umijeća slikanja.
Fotografije je potrebno dostaviti u Likovnu galeriju na Nemčićevom trgu br. 6 najkasnije do 10. travnja 2010. godine, a na poleđini svake fotografije treba pisati ime i prezime autora, adresa i naziv slike. Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 711-210.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.