Ljubavna priča s tamburama za Valentinovo

Adresa na koju se na dan zaljubljenih mogu zaputiti svi koji se u Križevcima tako osjećaju trebala bi biti Školsko-sportska dvorana OŠ Ljudevita Modeca, gdje se na samo Valentinovo, u nedjelju 14. veljače, održava koncert Love Story. Organizira ga već šestu godinu Gradski tamburaški orkestar Sveti Marko Križevčanin, a već tradicionalno tamburašima će se priključiti i brojni glazbeni gosti.

Na ovogodišnjem Love Storyju nastupit će tako i aktualne “zvijezde” hrvatske estrade Marko Tolja i Žanamari Lalić, te Mario Bokun, solist Opere HNK iz Zagreba, kao i njegov kolega Stjepan Franetović. 

 Na pozornici u dvorani predstavit će se, među ostalima, i poznati križevački pjevači i svirači Neno Kos-Ferzzo, Romana Orešnik-Mlinarić, Ana Fortuna, Matija Fortuna, Zdravko Bugarin, Marko Bertić, Matija Boršćak, kao i mješoviti zbor HPD-a Kalnik. Tijekom večeri za romantičnu atmosferu bit će zadužen i Revijalni orkestar tambura, a pjevačima i orkestrom dirigirat će Stjepan Fortuna, Matija Fortuna i Branka Špoljar. Želite li osigurati dobru večer uz koncert Ljubavna priča, koji u nedjelju počinje od 18 sati, nabavite ulaznice, kojih, po cijeni od 40 kuna, još ima na prodajnim mjestima u Križevcima i Vrbovcu.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.