Josipović u Križevcima: ‘Iza zastora politike se svašta događalo’

“Predsjednik Mesić je otvorio pitanje odgovornosti za dugogodišnje sponzoriranje raznih oblika otimanja državne i narodne imovine. Ne kažem da je Sanader za neke stvari kriv ili nije kriv, no treba u tome preispitati njegovu ulogu i o tome govori Mesić, a prodaja INE je tipična slika da se iza zastora događalo svašta jer dali smo jedno od najvažnijih strateških poduzeća, a da ne znamo što smo za to dobili”, kazao je danas u Križevcima predsjednički kandidat SDP-a Ivo Josipović.

U Križevce je stigao vlakom iz Zagreba te je u društvu saborskog zastupnika Zvonimira Mršića najprije posjetio nesuđeno gradilište buduće auto-ceste u Cubincu uvjerivši se da se zasad još ništa ne gradi.

Josipović je potom obišao križevačku gradsku tržnicu gdje je razgovarao s prodavačima, malim obrtnicima i kupcima i saslušao njihove primjedbe i prijedloge. Na lokalnom radiju se osvrnuo na sadašnje stanje u zemlji i na tok predizborne kampanje napomenuvši da nije sklon “cirkusiranju” i privlačenju pozornosti medija, jer se želi predstaviti svojim programom.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.