‘Elektraši’ bez prolazne ocjene protiv ‘Prosvjetara’

Nakon što su u 7. kolu bili slobodni, u 8. kolu 3. HKL kuglači “Elektre” Križevci zabilježili su i svoj prvi domaći poraz. Seriju pobjeda Križevčana na domaćem terenu u petak su prekinuli kuglači KK “Prosvjetar” iz Čakovca.

Čakovečki kuglači tradicionalno su neugodni po Križevčane, međutim protiv kluba iz donjeg dijela ljestvice ozbiljno se računalo na bodove. Očekivanja su, uzevši u obzir da je nekoliko standardnih igrača igralo ozlijeđeno, ili uopće nije igralo, očito bila neopravdana.

Jedine svijetle točke u kolektivnom sivilu ekipe bili su debitant Dejan Kirin koji je u svom prvom nastupu s 530 čunjeva odmah ostvario i pobjedu, te Zvonimir Posavec koji je uz pobjedu s 543 srušena čunja bio najbolji igrač ekipe. Za još pola boda pobrinuo se Ivan Šimatović čijih je 525 bilo u čunj isto “cifri” protivnika.

Poraze su upisali Miroslav Tkalec (511), Marijan Kirin (508) i Ivan Pernjak (476). Ukupan rezultat utakmice bio je 2.5 : 5.5 i (3093:3134). Ovim porazom “Elektraši” su kompromitirali svoje 3. mjesto ljestvice, međutim za prolivenim mlijekom ne treba žaliti.

Do kraja polusezone još se igraju četiri utakmice, a već danas se igra utakmica 9. kola gdje će Križevčani u Varaždinu pokušati uzeti bodove od posljednje plasiranog KK “Gluhih” iz Varaždina.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.