[FOTO] Hedona otvorila novi pogon u Križevcima

Udruga osoba s invaliditetom Križevci danas je u Razvojnom centru i tehnološkom parku otvorila novi pogon svoje čokolaterije Hedona, koju je osnovala pred devet godina kao integrativnu radionicu koja zapošljava osobe s invaliditetom. Počasna kuma ceremonije bila je veleposlanica Švicarske Konfederacije Emilia Georgieva Regamey, koja je Hedoni poželjela sreću i uspjeh u radu te naglasila važnost promicanja mogućnosti zapošljavanja i napredovanja osoba s invaliditetom na tržištu rada. Direktorica Hedone Alemka Lončar najavila je planove za širenje asortimana novim proizvodima za domaće i svjetsko tržište, a predstavnik Globalnog Instituta Optimizma Siniša Cmrk poduzeću je dodijelio titulu AmbasaDOra Optimizma, kao prvom gospodarskom subjektu u RH.

20 godina CSF
Vezano
3 komentara
  1. Marija piše:

    Punp,puno uspjeha od srca želim Hedoni to je fantastično.Krilatica “ostajte ovdje” neka vam svima mladim i onima malo starijim a koji su još u naponu snage želim uspjeh, želim da ostanu u svom gradu.Sretno s poslom!

  2. Mirjana-Janna piše:

    Bravo za Hedonu, za moje Krizevcane.Bravo sto “rastete”.. Zelim Vam svima i ubuduce puno uspjeha u radu. Rado svratim u Hedonu na najbolju kavu, krisku Cees Cake-a, a naravno, kupim uvijek i slatke Hedonine delicije.

  3. Mirjana-Janna piše:

    Bravo za Hedonu, za moje Krizevcane. Zelim Vam svima i ubuduce puno uspjeha u radu. Rado svratim u Hedonu na najbolju kavu, krisku Cees Cake-a, a naravno, kupim uvijek i slatke Hedonine delicije.

Komentari su zatvoreni.