Poetsko-glazbena večer u Klubu kulture

Sutra, u petak 23. listopada u 20 sati, u Klubu kulture povodom Mjeseca hrvatske knjige održat će se poetska večer s križevačkim autorima „Čitajmo pod zvijezdama“, a odmah nakon nje u Klubu će nastupiti dugoselska grupa Olovni ples. Manifestacija „Čitajmo pod zvijezdama“ sutra će se održati po svim hrvatskim gradovima, a čitat će se pred knjižnicama, na trgovima, u kafićima, restoranima, trgovinama, parkovima, autobusima, školama, knjižarama i drugdje.
Organizator križevačke večeri Gradska knjižnica „Franjo Marković“ i moderator poetskog druženja križevački profesor Petar Babić pozivaju sve zainteresirane autore da dođu u Klub kulture, pročitaju svoje radove i/ili poslušaju radove svojih sugrađana.
Za nastavak druženja u poetskom tonu zaslužna je udruga K.V.A.R.K. koja u prostor Kluba kulture dovodi Olovni ples, grupu koja kroz rock, blues, country i etno glazbu pjeva, kako svoje, tako i tekstove poznatih hrvatskih pjesnika s početka 20. stoljeća, poput A. G. Matoša, A. B. Šimića i Dragutina Tadijanovića, ali i onih ranijih kao što je August Šenoa. Cijena karte za koncert je 20 kn.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.