Prilog o čokolateriji ‘Hedona’ u emisiji ‘Pravi smjer’ VTV-a

Čokolaterija Hedona je socijalno poduzeće koje je u veljači 2013. godine osnovala Udruga invalida Križevci u veljači 2013. sa željom da se tu prvenstveno zapošljavaju osobe s invaliditetom. Do svibnja 2015. U poduzeću je bilo zaposleno 6 osoba, no kako je tržište prepoznalo kvalitetu proizvoda i kako se poslovanje počelo širiti javila se potreba za zaposlenjem još dvije osobe. Kako se danas razvijaju i što sve imaju u ponudi pogledajte u prilogu emisije “Pravi smjer” VTV-a, emitiranoj 22. ožujka 2016. godine.

Misija Hedone je proizvoditi kvalitetne proizvode te u sljedećih 10 godina zaposliti sve nezaposlene osobe s invaliditetom u Križevcima. Vizija Hedone je reinvestiranje dobiti u svrhu stvaranja novih radnih mjesta i stvaranje trajnih vrijednosti, a to su zadovoljni i motivirani zaposlenici koji rade u ugodnom okruženju te proizvode najfiniju čokoladu i ručno rađene praline. Rade isključivo pod najvišim standardima i nadzorom s uspostavljenim sustavom sigurnosti hrane temeljenog na HACCP načelima.

Od čokolada posebno ističu tamnu čokoladu sa 71% kakaa, mliječnu sa 34% kakaa u pakiranju od 100 grama i lomljenu čokoladu Goddess, koja je kombinacija mliječne i tamne sa sjeckanim lješnjacima i kandiranim voćem. Proizvode praline sa 10 vrsta punjenja, među kojima se ističu pralina Anita sa punjenjem od jagode, pralina Sunshine sa punjenjem od naranče, pralina Pegate sa punjenjem od lješnjaka, pralina Meli sa punjenjem od pistacije i pralina Maris sa punjenjem od marcipana.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.