Od nedjelje 160 filmskih porcija na 7. ZFF-u

Ove nedjelje Zagreb film festival započinje sa svojim sedmim izdanjem. Uz već poznatu lokaciju Studentskog centra i kina Europe, ovogodišnji festivalski program vrtjet će se od 18. do 24. listopada i na vrpcama kina Tuškanca, Dokukina i  Movieplexa. Svi vi koji ste gladni dobrih filmova, nakon obroka u SC-u  možete se počastiti  jednim od 160 naslova, koje je iz različitih dijelova svijeta za vas skuhao ovogodišnji ZFF.

Filmovi se prikazuju u devet različitih programa, tako da ni najveći izbirljivci neće ostati gladni. U glavnom programu za nagradu Zlatna kolica bit će prokazano 10 dugometražnih, 15 kratkih igranih i 12 dokumentarnih filmova. Neki od ovogodišnjih specijaliteta su ‘Libanon’ Samuela Maoza koji je osvojio Zlatnog lava u Veneciji, a od nagrađivanih ovogodišnjih filmova tu je i kontroverzni pobjednik Sarajeva ‘Ordinary People’ Vladimira Perišića. Osim dobrog filma, stari posjetitelji znaju da ZFF  nudi atmosferu koju je nemoguće igdje drugdje kušati ili skinuti.

Križevčani  i Križevčanke, svi vi koji ste zaboravili kako izgleda puno kino zaljubljenika u veliko platno, dođite na vrijeme i osigurajte svoje mjesto u publici. Sve ostale informacije kao i cjelokupni program festivala možete pronaći na službenoj stranici festivala www.zagrebfilmfestival.com.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.