Križevački odlikaši na prijemu u gradskoj upravi

učenici_prijem_odlikasi_gradska_uprava_najbolji_drzavna_natjecanjaU utorak 28. lipnja 2016. godine u Velikoj vijećnici Grada Križevaca je održan svečani prijem za učenike završnih razreda osnovnih i srednjih škola s područja Grada Križevaca koji su tijekom školovanja postigli odličan uspjeh te njihove razrednike i ravnatelje. Pozivu na prijem također su se odazvali učenici osnovnih i srednjih škola Grada Križevaca te njihovi mentori koji su bili sudionici državnih natjecanja u školskoj godini 2015./2016. te osvojili jedno od prva tri mjesta. Učenici su financijski nagrađeni za odličan uspjeh, a za svoj trud nagrađeni su bili i učenici i njihovi mentori koji su sudjelovali na državnim natjecanjima.

učenici1_prijem_odlikasi_gradska_uprava_najbolji_drzavna_natjecanjaGradonačelnik Branko Hrg je čestitao svim učenicima na postignutim uspjesima, kao i njihovim mentorima, razrednicima, ravnateljima i roditeljima, zaželjevši im uspješan daljnji životni put bilo onaj prema željenim srednjim školama, fakultetima ili radnom mjestu. U ime nagrađenih zahvalu je uputila ravnateljica Srednje škole “Ivan Seljanec” Gordana Juran-Ratković. Prijemu je bio nazočan i zamjenik gradonačelnika Tomislav Katanović.

učenici5_prijem_odlikasi_gradska_uprava_najbolji_drzavna_natjecanjaMeđu nagradama odlikašima našlo se i dvojezično izdanje monodrame “The Executive / Izvršitelj” mlade britanske autorice Elinor J. Boult, koju je tiskala križevačka udruga P.O.I.N.T. uoči rasprodane svjetske premijere istoimene kazališne predstave na 12. Culture Shock Festivalu koja se održala u petak 15. travnja 2016. godine na daskama križevačkog Kluba kulture. Izvedba u glavnoj ulozi i režiji mladog Križevčanina Josipa Martinčića bila je na engleskom jeziku, koji je također pripremio i prijevod drame na hrvatski jezik.

20 godina CSF
Vezano
1 komentar
  1. kaja piše:

    Lijepo je da Grad brine- obilježi, važna događanja u našem Gradu. Još je poticajnije, pokazati toliku pažnju mladima, da vide: Da nam je stalo. Jer, zaista; “Na mladima svijet ostaje.”
    A, što reći o sveprisutnom P.O.I.N.T-u? Njihov rad- zalaganje zaista fascinira.
    Mladima želim, svako dobro i uspjeh u onom za što se odluče. Znajte, da ste vi naša nada i svijetla točka u ovom svakodnevnom “crnilu”!
    I, neka vam sve ide za rukom!

Komentari su zatvoreni.