Počele pripreme križevačkih rukometaša

Rukometaši RK “KTC” su počeli s pripremama za novu sezonu u 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi-sjever. Kao što je poznato, “KTC” je prošle sezone ušao u to ligaško natjecanje i uz dosta povreda igrača uspio je zauzeti vrlo dobro mjesto u sredini tablice. S obzirom na tu činjenicu ove godine su ambicije i želje dosta objektivno porasle jer se igrački kadar malo posložio.

Klubu je pristupio Goran Višić iz RK “Slatine” koji igra na poziciji lijevog vanjskog dok se Neven Predojević oporavio od ozljede zbog koje je pauzirao cijelo proljetno prvenstvo. Zasad je upitan golman Marko Benković koji se ovo ljeto ozlijedio i Matko Trajkovski koji se još nije uspio dogovoriti sa klubom.
Treneru Dragutinu Miklečiću su se na prvi trening odazvali ovi igrači: Neven Predojević, Damir Pavliček, Dejan Kraljić, Mladen Čorda, Krunoslav Hunjak, Goran Višić, Roman Prredojević, Kristijan Kamenar, Vedran Višnjević, Matija Hunjak, Robert Petrač, Marko Šporer, Hrvoje Šignjar, Ivan Celovec, Ivan i Igor Augustinčić, Vivian Vuković.
Na samom početku treninga Miklečić se osvrnuo na neke dobre stvari koje križevački rukometaši mogu još poboljšati, a i na neke loše stvari iz prošle sezone koje trebaju korigirati te da kateceovce očekuju naporne pripreme u sklopu kojih će odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica. Uvjeren je da ako igrači  ozbiljno odrade pripreme, sam njihov igrački potencijal obećava mogućnost za kvalitetnu igru a time i borbu za sam vrh ljestvice.
Uz trenera i igrače na prvi trening su došli i tajnik kluba Srećko Rešetar, Alen Lekić član uprave kluba i službeni predstavnik Josip Petrlić-Pjer. Prvenstvo počinje 19.8.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.