Križevački košarkaši pobijedili u Međimurju

Nakon prave košarkaške utakmice u prošlom kolu s “Vindijom” i u posljednjoj su utakmici “Radnikovci” pokazali da umiju igrati pravu košarku. Naime, u subotu su u Murskom Središću pobijedili ekipu domaćina rezultatom 69:61. Ova zadnja pobjeda potvrda je odlične igre u proljetnom dijelu i činjenice da je najmlađa ekipa u ligi u potpunosti sazrela i da se od nje u budućnosti mogu očekivati sve bolji rezultati.

U posljednjem kolu ekipa “Radnika” ugošćuje KK “Bjelovar”, a pobjedom bi naši poletarci mogli završiti na diobi šestog mjesta. Više od mjesta na tablici raduje napredak u igri Križevčana koji su protiv najboljih igrača iz “Čakovca”, “Međimurja” i “Vindije” odigrali ravnopravno 35 minuta.

Unatoč lošem šuterskom danu i prevelikom broju tehničkih pogrešaka “Radnikovci” su u ovoj zadnjoj utakmici kolektivnom igrom i čvrstom obranom došli do zaslužene pobjede. Valja napomenuti da niti ova utakmica nije prošla bez teškoća jer se već u prvoj minuti ozlijedio startni centar Mijo Beljo, a njegov izostanak osjetio se do treće četvrtine kada su mladi križevački košarkaši prešli u vodstvo koje su zadržali do kraja.

Za “Radnik” su igrali i koševe postigli: Pomper, Samardžija T.3, Maksić 20, Erak 15, Matoić 11, Čusek 16, Beljo J., Nervo, Martinčić, Radoš 2, Prstec, Beljo M. 2.

Vezano

Komentari su zatvoreni.