Tomislav Budak: ‘Širimo ljubav tolerancijom’


Službeni početak kulturno-obrazovnog festivala Culture Shock u Križevcima bio je obilježen šokom u vidu spoznavanja čovjekove uloge u svemiru, manama suvremenog društvenog poretka te saznanjima kako je ljubav u obliku spojenih ljudskih auri, iznad svega.


Te je misli prošloga četvrtka Križevčanima izložio terapeut i neovisni mislilac Tomislav Budak, gostujući na predavanju "Čovjek kao multidimenzijalno biće" u Klubu kulture u Križevcima.

"Na kraju našega životnog puta", ističe Budak, "brojat će se samo ono dobro što smo postigli, jesmo li prema drugima bili tolerantni ili ‘gadovi’, a ljubav spram drugih je puštanje drugih da žive svoj život i slijede vlastiti životni put i mišljenje".

Budak je, pored ostalog, prikazivao fotografijom zabilježene primjere mehanizama komuniciranja prirode s čovjekom te istakao koja i kakva vrsta hrane pomaže određenim dijelovima ljudskoga tijela i organizma.


Govorio je o hologramskoj teoriji svemira i mogućnostima korištenja čovjekove energije za liječenje, istakavši akupunkturu kao najučinkovitiju metodu liječenja, te alternativnim oblicima energije i njihovoj mogućoj širokoj primjeni. Budak priređuje tečajeve osobnog razvoja i osobne tretmane za postignuće unutrašnjeg mira a izrazito se protivi sadašnjoj konstelaciji snaga u svijetu, u kojoj, prema njegovim riječima, dominiraju tajna društva i svjetska vlada.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.