PORA prima prijave za sajam “Proizvodi hrvatskog sela

Poduzetnicima i obrtnicima s područja Podravine i Prigorja pruža se nova prilika za izlaganje proizvoda. Po osmi put, prvog vikenda u travnju u Zagrebu će se održati sajamska priredba ‘Proizvodi hrvatskog sela’.
– Taj sajam je odlična prigoda za predstavljanje na zagrebačkom, najbrojnijem tržištu u zemlji. Na priredbi se izlažu, promoviraju i prodaju proizvodi hrvatskog sela, prije svega hrana i piće, proizvodi kućne radinosti i tradicijskih obrta, kaže ravnateljica Razvojne agencije Podravine i Prigorja (PORE) Melita Birčić.
Prostori Boćarskog doma ove će godine biti zamijenjeni onima kraj jezera Bundek, a ponovno će popratna događanja biti važna kao i samo izlaganje roba na sajmu. Izlaganje će pratiti pripremanje hrane i pića, kušanja, ocjenjivanja, radionice, stručne rasprave te ostali zabavni i kulturni sadržaji. Posjetitelje će vjerojatno privući i 3. izložba hrvatskih pasmina domaćih životinja, te sve popularniji Bambino kup – natjecanje mladih uzgajivača teladi. Sve zajedno, uz pogodnosti koje nudi PORA, dovoljna preporuka za nastup naših poduzetnika.
– PORA poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na sajmu ‘Proizvodi hrvatskog sela’, koji će se održati od 3. do 5. travnja. Izlaganje za svakog poduzetnika je besplatno, a sajamska priredba, osim izložbenog, ima i prodajni karakter, rekla je M. Bričić.

Vezano

Komentari su zatvoreni.