Tribina Tomislava Budaka otvara ‘Culture Shock Festival’


"Čovjek kao multidimenzionalno biće" naziv je prve u nizu popularnih tribina četvrtkom u Križevcima koje su iz godine u godinu sastavni dio programa Culture Shock Festivala, koji predavanjem na navedenu temu ove godine, u četvrtak 26. veljače u Klubu kulture otvara Tomislav Budak. Peti Culture Shock Festival ugošćava ovog nezavisnog istraživača ljudske svijesti kako bi križevačkoj publici približio problematiku ljudskog života u tzv. "Matrixu" i načine oslobađanja od bilo kojeg ograničavajućeg utjecaja. Ulaz na tribinu je slobodan, a početak zakazan za 19:30 sati.

Predavanje zahvaća čovjeka i njegov razvojni put unutar sustava koji običavamo zvati „Matrix“. Bit će riječi o najrazličitijim vrstama matrica – od obiteljske, preko društvene, zatim globalne i konačno kozmičke. Predavanje je posvećeno i rješenjima te govori o mogućnostima oslobađanja od bilo kojeg ograničavajućeg utjecaja. Prezentacija je multimedijalna, popraćena velikim brojem ilustracija i slika. Bit će predstavljena i autorova najnovija knjiga pod imenom „Transformacija karmičkih obrazaca – knjiga prva – Čišćenje individualnih ograničavajućih utjecaja“.

Prema riječima samog predavača i autora knjige, konačni cilj osobnog razvoja jest otkrivanje i ostvarenje svrhe vlastitog postojanja. Univerzalna svrha ljudskog postojanja jest kreativno samoostvarenje. Kreativnom samoostvarenju vode dva temeljna sredstva – duševno i duhovno zdravlje, odnosno rad na karmičkom čišćenju i spiritualnom prosvjetljenju. Duševno zdravlje postiže se čišćenjem traumatskih iskustava i njihovih posljedica – sređivanjem obiteljskih i partnerskih odnosa te rastvaranjem kreativnih blokova, mentalnih konflikata i identifikacija s vanjskim izvorima ispunjenja. Duhovno zdravlje moguće je ostvariti neposrednim i osobnim duhovnim iskustvom – direktnim iskustvom Istine, kao i energetskim radom kojim se osoba može povezati s najsuptilnijim aspektima vlastitog bića koje obično nazivamo Bogom.

Vezano

Komentari su zatvoreni.