(Ne)normalni opet preplivali Dunav!


(Ne)normalni Balašević tribute bend ovaj vikend je po drugi put gostovao u Križevcima, i ovaj puta povodom lokalnog Culture Shock Festivala. Oni koji su koncertu "nenormalnih" prisustvovali i prošle godine, znali su da ih opet očekuje dobar provod, a oni koji su prvi puta čuli ovaj bend, ostali su ugodno iznenađeni.


Iako je izvođenje pjesama Đorđa Balaševića samo po sebi odličan recept za uspjeh, ovaj se sastav osim odabira dobrog repertoara odlikuje i izvrsnim sviračima i smislom za stvaranje dobre atmosfere.


U sastavu benda trenutno djeluju Nenad Jelenković, vokal i gitara, Mina Mladenović na violini, Petar Milojević na klavijaturama, Kristijan Mlacak na tenor i sopran saksofonu, Dragan Jovanović na bubnjevima, Branislav Đorđev na harmonici i Srđan Stojanac na bas gitari. Iako se sastav benda nekoliko puta mijenjao, ova je postava dokazala da jako dobro funkcionira kao ekipa, koja osim toga polaže puno važnosti i na komunikaciju s publikom. 


Klub kulture je u subotu zračio vrlo ugodnom i miroljubivom atmosferom, kojoj je pridonio i iznenađujuće dobro podešen razglas. Đoletove pjesme su očekivano privukle generacijski vrlo raznoliku publiku. Ozračje pjesama koje svi dobro znaju, a koje opet za svakoga predstavljaju nešto sasvim osobno, kod slušatelja je potaklo prijateljsko raspoloženje kakvo se rijetko doživljava na javnim koncertima.


S obzirom na prebogat repertoar, bend je i ovaj puta morao križevačkoj publici "ostati dužan" svirke brojnih neizvedenih hitova, od kojih su tek neki "Divlji badem" i "Život je more", ostavljajući mogućnost da još koji put "vrate svoj cirkus u naš mali grad"…

Vezano

Komentari su zatvoreni.