Košarkaši ‘Križevaca’ sa sve četiri pobjede


KK "Križevci" – KK "Lepoglava" 75:51 (22:13, 13:4, 21:17, 19;17)

Košarkaši KK "Križevci" zabilježili su svoju drugu pobjedu pred domaćom publikom i četvrtu ukupno u 4. kolu B1 lige Sjever. Trenutno drže prvo mjesto na ljestvici i do sad su neporaženi, kao i drugoplasirani KK "Dubrovčan". Trener "Križevaca" Dražen Jendriš izjavio je da je jako zadovoljan činjenicom da su igrali svi igrači te da su se svi upisali u listu strijelaca. Za Križevčane su nastupili i postigli koševe sljedeći igrači: Nervo L. 2, Pokos A. 6, Glamuzina M. 6, Buganj I. 11, Kuzmić I. 16, Bolčić M. (cap) 6, Bradić S. 6, Held H. 3, Hrlec D. 6, Špiranec D. 4, Bosner S. 6, Sokolić D. 4.


Pred stotinjak gledatelja Križevčani su pružili puno bolju partiju nego u prvom predstavljanju domaćoj publici, krenuvši znatno koncentriranije u utakmicu i na krilima raspoloženog Kuzmića završili prvu četvrtinu rezultatom 22:13. U drugoj četvrtini dolazi do pada koncentracije i domaća ekipa ne uspijeva punih pet minuta postignuti koš. Na sreću domaćina, ni gosti nisu puno bolji, postigavši uistom razdoblju samo dva koša.


Nakon tih pet minuta, domaćini polako kreću, a publiku diže na noge trica Helda pa nakon toga odličan ulaz i poentiranje uz prekršaj najmlađeg igrača, Luke Nerva. Stvari polako sjedaju na svoje mjesto i na veliki odmor se odlazi s rezultatom 35:17. U trećoj i četvrtoj četvrtini trener domaćih rotira igrače koji svi daju doprinos pobjedi od 24 koša razlike upisavši se do jednog u listu strijelaca. Naredno kolo "Križevci" igraju u gostima u Koprivnici, gdje moraju potvrditi dobru formu, zaključio je trener Jendriš.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.