Od sutra se tri dana sajmuje

Sutra hangari u bivšoj vojarni u Križevcima postaju sajmeni prostori jer se treću godinu zaredom ondje održava Županijski obrtnički i gospodarski sajam. Ove će godine 11. izdanje sajma primiti 206 izlagača, odnosno obrtnika, malih i srednjih poduzetnika iz Hrvatske, kao i neke iz Bosne i Hercegovine i Italije, što je manje nego lani, no sam izložbeni prostor, na oko 3600 četvornih metara, jest veći, najavili su organizatori Sajma iz Križevačkog poduzetničkog centra. Ovo središnje križevačkog gospodarsko događanje u godini otvorit će, kao i lani, potpredsjednik Vlade Damir Polančec, čije je Ministarstvo gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva ujedno i glavni pokrovitelj Sajma.

Poboljšani su uvjeti u hangarskim sajamskih prostorima, pa će, poručuju organizatori, i grijanje biti bolje, do te mjere da bi moglo biti i vruće, a na raspolaganju je i pitka voda, obzirom da je ljetos u prostor vojarne uveden i novi vodovod.

Novost je i mogućnost bežičnog pristupa internetu. Za posjetitelje koji ulaznicu moraju platiti 15 kuna, osigurane su i bogate nagrade na već tradicionalnoj sajamskoj nagradnoj igri, u kojoj je i ove godine glavni zgoditak automobil – renault twingo. Unutar hangara na štandovima su kroz sva tri dana moguće i degustacije jela i pića, već prema tome tko što voli i preferira.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.