Autorski pop-rock duo ‘Cubies’ u subotu na 15. Culture Shock Festivalu

Glazbeni kritičari nazivaju ih akademski školovanim glazbenicima s kod nas rijetko viđenim darom za momentalno uštekavanje u najnovije svjetske trendove! Oni su Cubies, mladi elektro pop-rock duo iz Zagreba, brat i sestra Juraj i Zrinka Majstorović, odnosno JJ & Zima, i dolaze u subotu, 13. travnja 2019. gostovati na 15. Culture Shock Festivalu!

Nastupaju kao duo – uživo u isto vrijeme sviraju, pjevaju i miksaju svoje pjesme. Njihova glazba uspješno spaja elemente elektronike te pop i rock glazbe, a dosad izdani singlovi Ti je ne voliš, Kada bi svi i On je kriv zaokružuju trilogiju. Oboje su završili muzičku akademiju, no tek su se nakon mnogih projekata našli na zajedničkom putu skladanja i produciranja glazbe.

Kako i sami kažu, svoju karijeru vole graditi ‘kockicu po kockicu’, što je rezultiralo ovim neobičnim imenom. Pridružite nam se u subotu navečer na katu Caffe bara Bull 23, na trećem i posljednjem kućnom koncertu ovogodišnjeg festivalskog jubileja! Početak je zakazan za 21:30 sati, a ulazak je slobodan!

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.