Počela je košarkaška sezona u A2 ligi sjever

Igrači Košarkaškog kluba “Radnik” danas od 16 sati u prvom kolu A2 lige sjever u sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca bili su domaćin igračima Košarkaškog kluba “Nedelišće”, prošlogodišnjim prvacima B1 lige sjever, u kojoj od ove godine igraju košarkaši novoosnovanog Košarkaškog kluba “Križevci”. Ekipa KK “Radnik” doživjela je promjene kako u igračkom, tako i u stručnom kadru. Novi-stari trener je Ante Tomas, a ekipa je osvježena povratkom Mihovila Radoša i “narasla”, dobila na visini – dolaskom Eraka (203 cm) i Mijatovića (206 cm), pa će trener moći igru radnikovaca prilagoditi novoj situaciji, kažu “visinom u visine”.

Sudeći po igračkom i stručnom kadru te rezultatima u pripremnim i kup-utakmicama, gdje su redom padali A2 ligaši “Grafičar”, “Mladost” te B1 ligaš “Podravski list”, očekuje se mirna “plovidba” A2 ligom sjever, te afirmacija mladih domaćih igrača. Kao i prijašnjih godina KK “Radnik” veliku pažnju pridaje radu s mlađim uzrastima, a od ove sezone ih vode Saša Šikić i Igor Lukša.
Nakon dobrih rezultata naših košarkaških olimpijaca među kojima je bivši radnikovac Marko Tomas, i u gradu je porastao interes za košarku. Očekujemo gužvu na tribinama!
20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.