‘Black Sheep’ u ponovnom pohodu na Pariz


Borbena petorka Black Sheep iz križevačkog painball kluba Kalnik ovih dana marljivo trenira u krugu bivše križevačke vojarne, pripremajući se za odlazak u Pariz na prestižni turnir Disney French Open iz serije Millennium, gdje su prošle godine u kategoriji M5 osvojili brončanu medalju u konkurenciji 86 ekipa.


Uz dvojicu Križevčana, Tonija Jukicu i Stjepana Vučkovića, članovi tima dolaze iz različitih krajeva Hrvatske: Stjepan Gašparić iz Varaždina, Kruno Stipetić iz Gračaca te Igor Jugo iz Rijeke. "Milenijski" sraz u Parizu se održava od 10. do 12. listopada, kuda "Black Sheep" putuju zahvaljujući podršci sponzora Neo Castrum, Tomahawk, Poljocentar, Gašo trgovina te Grada Križevaca, koji je ustupio terene u vojarni za treninge.


Jedno kolo prije kraja Hrvatske paintball lige, Black Sheep drže drugo mjesto u ukupnom poretku, a za iduću sezonu najavljuju sudjelovanje na više europskih natjecanja, dok će ih na domaćem terenu dostojno zamijeniti uvježbani i proširenog sastava Baby Black Sheep.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.