Stožer civilne zaštite Grada Križevaca preporučuje odgodu svih javnih okupljanja do daljnjega

Stožer civilne zaštite Grada Križevaca donio je Zaključak kojim se preporučuje da se, do daljnjega, odgode sva javna okupljanja na području Grada Križevaca bez obzira na veličinu okupljanja.

Obzirom na razvoj događaja vezanih uz koronavirus u Republici Hrvatskoj, kao i preporuku Stožera Zagrebačke županije, odlučeno je da se iste mjere uvedu i za područje Grada Križevaca zbog velikih dnevnih migracija stanovništva i povećane potencijalne opasnosti za širenje bolesti.

Cijeli zaključak možete pročitati u nastavku, no još jednom iznosimo preporuku o odgodi svih javnih okupljanja jer će u protivnom, organizator snosi odgovornost za sve eventualne posljedice.

Epidemiolozi u Koprivničko-križevačkoj županiji su dostupni: radnim danom od 7 do 15 sati na broj telefona 048 681-401 ili 048 655-121, a poslije 15h, vikendom i blagdanom na broj pripravnog epidemiologa 098 592 215 bez obzira radi li se ili ne o simptomima sličnim gripi (povišena tjelesna temperatura, kašalj, grlobolja, kratak dah, umor).

Preporuka se počinje primjenjivati odmah!

Vezano

Komentari su zatvoreni.