KTC prijateljski u Petrinji

Rukometaši KTC-a iz Križevaca su u četvrtak odigrali prijateljsku utakmicu u Petrinji s rukometašima Petrinje, standardnog drugoligaša u 2.ligi centar, ove godine pojačanog s nekoliko igrača iz prve lige. S obzirom da je naša momčad kompletno promjenjena te da još i nije radila s loptom, nije se znalo što se može očekivati.

Dodatni problem treneru Habijancu je i u zadnji čas pristigla informacija da jedan od glavnih prošlogodišnjih igrača, Damir Pavliček, neće jedno vrijeme moći nastupati za križevački klub zbog previše obaveza, te što nije na tekmu stiglo novopridošlo pojačanje iz njemačke treće lige – Damir Habijanec.

Igralo se kao i inače u prijateljskom aranžmanu, 3 puta po 25 min. tako da svi igrači uspiju dobiti određenu minutažu za igru i dokazivanje. Križevački dečki su veći dio utakmice prikazivali dobar rukomet i odlično parirali domaćinu, a ono što se može iščitati iz viđenoga je da želje i borbenosti u novoj sezoni neće manjkati, ali će sigurno faliti još koji kvalitetniji igrač, jer mladi dečki su nedovoljno stasali za kvalitetnu popunu prve momčadi. Nakon prvih 25 minuta rezultat je bio 11:10 za domaćina, a nakon 50. iznosio je 27:22, što, rezultatski i igrački, stvarno u ovom dijelu priprema i više nego zadovoljava. U trećem "poluvremenu" na teren su izašli sastavi igrača koji konkuriraju za prvih 14, a domaćin ga je dobio 17:12.
Za KTC su igrali i postigli pogotke: Čorda 9(4), Trajkovski 4, Kraljić 2, Bet 2, Hunjak Kruno 5, Kamenar 1, Hunjak Matija 4, Petrač 2, Vivian 6, Miklečić, Šporer, Renjak 1, Perharić, Augustinčić Ivan 1, Augustinčić Igor, Celovec.
Golmani – Višnjević 8 obrana, Benković 7 obrana i Fletko 1 obrana. Trener – Miroslav Habijanec.
Sljedeću pripremnu utakmicu KTC igra u križevačkoj Školsko-sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca, večeras, protiv RK Bjelovar ", u 18.30 sati.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.