Križevci: Nastavlja se uređenje Lepušićeve ulice

Građevinski strojevi i građevinci ponovno su u poslu na križevačkoj Lepušićevoj ulici; nakon što je prošlog ljeta postavljeno nešto više od kilometra pješačke staze, te ugrađene rigole i kanalizacijska odvodnja oborinskih voda, isti radovi traju na drugoj polovici ulice. Nastavak rekonstrukcije koštat će oko milijun kuna, a konačan završetak još i više, jer će u novi izgled i sigurnost prometnice uložiti i Županijska uprava za ceste, kaže gradonačelnik Branko Hrg:
– Sa zapadne strane Lepušićeve ulice trebali bi ići i rubnjaci nakon što se te ulica u potpunosti asfaltira, čime će se riješiti dugogodišnji problem ulaska u grad sa sjevero-istočne strane.

Istovremeno, križevačko Komunalno poduzeće počinje uređenje prilazne ceste koja na kraju Lepušićeve vodi do gradskog odlagališta komunalnog otpada Ivančino brdo. Njegovom sanacijom uklonjen je veći dio neugodnih mirisa koji su se širili ka obližnjim kućama, a asfaltiranjem ceste nestat će i oblaci prašine koju sada podižu brojni kamioni komunalaca.

Vezano

Komentari su zatvoreni.