Još 45 dana do festivala Skaville na Krku


Sjećate se prošlogodišnjeg prvog festivala Skaville koji se održao u Križevcima, kad je talijanski bend RedSka napravio jednu od najluđih atmosfera u Klubu kulture? Obećali smo vratiti se sljedeće godine u proširenom i kvalitetnijem izdanju. U predivnoj uvali Voz na otoku Krku, tik uz Jadransko more i plažu, uz šumovit krajolik koji ne ometa tamnošnje stanovnike, smjestio se ovogodišnji Skaville Festival. U cilju jačanja glazbene scene i turističke ponude u Hrvatskoj, razvoja alternativne kulture i promoviranja jednog još uvijek nepravedno podcijenjenog glazbenog žanra, festival zajednički organiziraju udruga K.V.A.R.K. iz Križevaca te udruga mladih "Maslina" s Krka. Posjetite nas 26. i 27. srpnja na Krku!


Ska je oblik jamajkanske glazbe koji spaja elemente mente, calypsa, američkog jazza te rhytm’n’bluesa. Punoća zvuka izražena kroz mnoštvo karakterističnih instrumenata poput trube, trombona, saksofona, klavijatura i dr. čini ska glazbu moćnom i zaraznom mješavinom predivnih plesnih melodija.


Posljednjeg vikenda u srpnju, u subotu 26. i nedjelju 27.7. na Skavilleu će nastupiti 10 bendova iz sedam zemalja: Los Tres Puntos (Francuska), Pannonia Allstars Ska Orchestra (Mađarska), RedSka (Italija), Ringišpil (Srbija), The Offenders (Italija), Les Skalopes (Francuska), Skarbone (Belgija), HoodSka Explosive (Izrael), RedSkadrilla (Hrvatska) i Officer Down (Hrvatska).


Cijena festivalske karte je 110 kuna, dok u pretprodaji do 15.7. košta 100 kuna. Cijena po danu je 70 kuna, a rezervacije su moguće na tickets@skaville.org ili radnim danom od 11 do 16 sati na broj telefona 048 711 073. U cijenu ulaznice uključeno je mjesto za kampiranje, korištenje tuševa i sanitarnog čvora te ostali popratni sadržaji.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.