Momčadi Koprivnice i Križevaca potvrdile ostanak u 3. ligi

Oba županijska predstavnika u posljednjem kolu Treće nogometne lige istok osvojenim bodom pred svojim navijačima potvrdili su ostanak i slijedeće sezone u ovom natjecanju. Nogometaši Koprivnice na Gradskom stadionu remizirali su s Višnjevcom odigravši 1-1, a izjednačujući pogodak za Koprivnicu postigao je s 11 metara Ogrizović.

Koprivnica je sezonu završila na devetom mjestu s 50 osvojenih bodova. Direktor NK Koprivnice Slavko Tucaković nije zadovoljan sezonom i osvojenim mjestom na ljestvici.
– Ova sezona 2007/2008. je za NK Koprivnicu bila prilično neuspješna i dosta nesretna. A takva je bila i mnogim klubovima koji su se natjecali u Trećoj nogometnoj ligi istok, jer je od 18 članova ispalo njih sedam. NK Koprivnica zauzeo je mjesto koje mu možda baš ne pripada, nismo baš zadovoljni, imali smo veća očekivanja.

Sve je krenulo nekako nizbrdo još u proljeće, te smo promijenili trenera Bukvića, pa onda Žuljića, na kraju je došao Mikulaj. No cijelo to vrijeme nije bilo igre, nije bilo dovoljno borbe za naš zeleni dres. Sada se treba okrenuti formiranju momčadi za iduću sezonu, priremama, te s optimizmom krenuti u borbu za povratak u Drugu ligu, gdje je mjesto NK Koprivnici. Međutim mnoge će stvari trebati posložiti, od organizacijskih, ali i igračkih pitanja u samome klubu, rekao je Slavko Tucaković.

Nogometaši Križevaca pred svojim navijačima odigrali su s Grafičar Vodovodom 2-2, a strijelci za križevačkog trećeligaša bili su Ivičić i Bukal. Osvojenim bodom u posljednjem kolu Križevci su sezonu završili na osmom mjestu s 51 osvojenim bodom.’

Vezano

Komentari su zatvoreni.