I Vidovec pao na koljena

Pretposljednje, 28.kolo 3. HRL sjever 1 odigrano je u srijedu 14. svibnja. U Križevcima je RK KTC dobio RK Vidovec, s 39:29 (18:13)
Za KTC su igrali: Benković 2 obrana, Jurinjak 12 obrana, , N. Predojević 8 golova, Pavliček 7, Kraljić 1, Petrač, R. Predojević 8 (1/1), Čorda 7 (4/4), K. Hunjak 4, Vuković, M. Hunjak, Kamenar 4. Trener: Dragutin Miklečić.

Rukometaši KTC-a su ponovno pokazali kako treba igrati i kako se treba ponašati pravi sportaš bez obzira na razne nesportske pritiske. Nepravde su podnosili bez komentara, igrajući i konkretno kažnjavajući gostujuće greške. Očekivala se prava sportska borba no izgleda da gosti ovaj puta nisu htjeli igrati samo rukomet, već od prve minute pokazati s koliko prostih riječi barataju i koliko su arogantni. Takvo ponašanje dovelo je do brojnih isključenja igrača Vidovca, rastrgane igre te teatralnih nastupa njihovog trenera, koje je više priličilo kazalištu nego rukometu.

Vodstvo domaćina raslo je od početka do 5:1, a tada KTC-ovci pet puta pogađaju stativu, što gosti koriste i dolaza do izjednačenja 10:10. S obzirom da se vidjelo kako je domaća momčad kvalitetnija i kompletnija, ponovno se diže ritam igre i vrlo brzo je opet sve na svome mjestu. Poluvrijeme dočekujemo sa solidnih +5 golova razlike (18:13) za Križevčane.

Početak drugog poluvremena Vidovec pokušava brzom igrom smanjiti rezultat i nekako doći do što manjeg zaostatka. U 40. minuti tako su došli na -2 gola (23:21 i 24:22). Koncentracija naših igrača ipak nije popuštala, tako da gosti, uvidjevši pravo stanje na terenu, podliježu verbalnom pritisku i pregruboj igri, što ih dovodi u jednom trenutku u vrlo lošu situaciju – na terenu su ostali sa samo dva igrača!
Igrači KTC-a i posljednjih 10 minuta igraju odlično, čime je pitanje pobjednika bilo riješeno.          

U srijedu je publika iznimno uživala u kvaliteti igre križevačkih rukometaša, te je tijekom cijele tekme glasno i zdušno navijala, što im se na kraju i „isplatilo".

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.