Policiji nije nedostajalo posla

PODRAVINA I PRIGORJE – Provalnik je u Rasinji iz zatvorenog ugostiteljskog objekta ukrao aparat za kavu, oštetivši vlasnika za 7.000 kuna. A u Rijeci Koprivničkoj provaljeno je u nenastanjenu kuću iz koje su ukradeni različiti predmeti i uređaji, vrijedni 4.000 kuna. Naša Policijska uprava je izvijestila i o jednom razriješenom kaznenom djelu. Prije dva tjedna u Đurđevcu, bedem Starog grada, zaštićenog spomenika kulture, oštetio je 17-godišnjak. Namjerno je nogom odlomio nekoliko cigli zbog čega mu slijedi kaznena prijava.
Policija je u protekla 24 sata zabilježila na području naše županije dvije prometne nesreće samo s materijalnom štetom, s tim da za vozačem koji je skrivio onu u Kloštru Podravskom još tragaju. Naime, u kloštranskoj Ulici Kralja Tomislava prilikom nepropisne vožnje unatrag nepoznato vozilo udarilo je jučer poslijepodne u parkirani teretni automobil.
Zabilježene su i dragovoljne predaje oružja i streljiva. Građanin s križevačkog područja predao je vojničku pušku, revolver i 10 komada raznog streljiva dok je jedan s koprivničkog područja predao 28 komada streljiva.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.