KTC došao do 20. ovosezonske pobjede

U petak je odigrano 29.kolo 3. HRL sjever 1, u okviru kojega su u Novom Marofu su rukometaši KTC-a iz Križevaca pobijedili domaću momčad. Rezultat je bio 40:23 (18:11).

Za KTC su igrali: Benković 9 obrana, Tolnaj 9 obrana, N. Predojević 8 golova, Pavliček 6, Kraljić 1, Petrač 2, R. Predojević 6 (1/2), Čorda 2 (0/1), K. Hunjak 7, Vuković 2, Šignjar 2, M. Hunjak 2(1/2), Kamenar 3, Šignjar. Trener: Dragutin Miklečić.

Ovaj vikend su rukometaši KTC-a odigrali 29. kolo u Marofu, a 28. kolo je odgođeno za u srijedu 14. svibnja i igrat će se u 20 h, protiv odlične ekipe iz Vidovca. Kao što i sam rezultat govori utakmica je, s obzirom na pozicije na ljestvici, bila očekivano prijateljska i dosta nezanimljiva jer naši dečki su u ovom trenutku puno kvalitetnija momčad. Do prije samo dvije i pol godine igrači iz Marofa su bili za KTC prejaki sastav no odličnim radom trenera i igrača iz Križevaca to se drastično promijenilo. Ovakve utakmice su prava prilika da se vidi i usporedi rad i napredak.

Bez obzire na navedeno u utakmicu se moralo ući ozbiljno i motivirano jer često te lake tekme mogu biti nezgodan mamac i često loše završiti po favorita. Ozbiljan pristup donio je već u petoj minuti vodstvo od 4 gola prednosti, što se postepeno povećavalo do 7 razlike na poluvremenu (11:18). Razlog što u prvom dijelu nije bila još veća gol-razlika za KTC leži u domaćem vrataru koji je sakupio 8 obrana iz igre i 3 iz sedmeraca.

Pošto je razvoj igre u drugom poluvremenu išao sve više u korist gostiju trener Miklečić u igru šalje mlađe igrače (Šignjara, Vukovića, Petrača i Matiju Hunjaka) koji dobro koriste dobivenu minutaža i svi se uspijevaju upisati u listu strijelaca. Dobro je što su osvojena nova dva boda ali pratio je Križevčane i peh obzirom da su lakše ozlijeđena 3 igrača. Golman Tolnaj je, nažalost, teže ozlijeđen. 16 sekundi prije kraja utakmice nezgodno staje i udara već prije ozlijeđenim i liječenim koljenom u stativu. Tolnaj u petak više uopće nije mogao stati na tu nogu. Dva kola prije kraja, koja će se igrati u srijedu i subotu, RK KTC se nalazi na drugom mjestu tablice, s velikim izgledima da to i zadrži.

Sljedeć vikend čitatelje očekuje zanimljivost – objava liste strijelaca rukometaša KTC-a u sezoni 2007/08.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.