Vozač kombija COOR-a zasad na pola radnog vremena


U Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju u Križevcima u četvrtak se dopeljalo kombi vozilo kojim će se djeca s posebnim potrebama koja žive izvan grada, svakodnevno prevoziti na nastavu, druženje i rehabilitaciju. Za kombi je do prosinca trajala humanitarna akcija u kojoj su građani i poduzeća izdvajali novčane priloge i davali donacije, organizirali koncerte, utakmice, skupljali stari papir.


"Vrijednost kombija je do registracije točno 165.789 kuna, ističe ravnateljica COOR-a prof. Maja Prodan. Kombi je nabavljen natječajem za javnu nabavu i izborom najpovoljnije ponude.
"Vozilo je kupljeno u jednoj koprivničkoj autokući i prima devet osoba", kaže računovotkinja Zvjezdana Babić. Uz sedam učenika to su njegovateljica Lidija Mandić i vozač Josip Tinodi, zaposlen zasad tek na pola radnog vremena.


"Sredstva za vozača odobrilo je Ministarstvo prosvjete, ali bi, obzirom na zahtjevnost posla trebalo biti puno radno vrijeme", veli M. Prodan.
Kombijem COOR-a prevozit će se do kraja ove školske godine 15-ero djece koja nemaju drugih mogućnosti prijevoza, a od iduće godine bit će namijenjeno za svih 25-ero učenika-putnika COOR-a.

Vezano

Komentari su zatvoreni.