Veterani KTC-a pobijedili u Novskoj

Veterani RK Novska – Veterani RK KTC 25:31 (16:14)

Za veterane KTC-a su igrali: Lekić, M. Horvat 1 gol, Bozok 4, D. Horvat, Županić 6, Pukec 6, Miklečić 11, Petrlić, Rešetar 3, Knapić.

U srijedu su rukometni veterani KTC-a igrali u Novskoj protiv tamošnjeg kombiniranog sastava veterana i igrača 4. lige. Bez obzira što je to bio prijateljski meč, igrao se dobar rukomet te se proslavljao svaki postignuti zgoditak, ali i ljutilo na svaku nepotrebnu grešku. Prvo poluvrijeme pripalo je domaćinu koji je znao kazniti brzoplete goste u napadu i rekontrom postići previše laganih golova.

I početkom drugoga dijela gotovo ista slika bez obzira što su se veterani iz Križevaca uozbiljili u obrani te smanjili greške u napadu. Ustrajavši u takvoj igri, gosti oko 40. minute počinju konačno naplaćivati svoj trud i preuzimati konce igre u svoje ruke. Od tada na terenu postoji samo jedna ekipa – veteranska kateceovska. Dakle u prvom meču (rukometnom) je pobijedio KTC, a u drugom, odigranom za „švedskim“ stolom teško se mogao nazrijeti pobjednik s obzirom da je zadnji sjediti ostao sudac. Krasna rukometna večer i krasno druženje u Novskoj.

 

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.