Rutinski do pobjede i najveće gol-razlike u ligi

RK KTC – RK Ivančica Ivanec 2 – 40:26 (20:16)

Za KTC su igrali: Benković 9 obrana, Tolnaj 4 obrane, Šignjar 1 gol, N. Predojević 5, Pavliček 6, Petrač 1, R. Predojević 8, Čorda 5(2), Šporer, K. Hunjak 6, Vuković 2, M. Hunjak 3(2), Kamenar 3.

Pozitivnim rezultatom u petak je KTC uz Križevaca upisao i 18. pobjedu ove sezone u dosadašnja 24 kola, uza što ima i jedan neriješen rezultat i 5 poraza. Križevčani imaju i najbolju gol razliku u ligi od – čak +226!
Dolazak ekipe iz Ivanca se očekivao s dosta nestrpljenja, pošto se nije znalo s kojim će sastavom igrača stići, samo s drugim ili sastavom pojačanom igračima iz prve momčadi koja igra u 2. ligi. Kao što se i pretpostavljalo došli su u toj drugoj varijanti, dakle s dečkima iz prve postave. Takva varijanta je rukometaše KTC-a samo još više motivirala da što ozbiljnije uđu u tekmu i pokažu tko je bolji bez obzira o postavi o nominalnoj vrijednosti igrača.

Ta ozbiljnost se vidjela na terenu od prve minute, kad je domaćin vrlo lako poveo s tri gola razlike i dokazao ulogu favorita u ovoj utakmici. Gosti su stalnim promjenama igrača pokušavali parirati domaćinu i to im je više manje uspijevalo (bili su stalno na 3-4 gola zaostatla), no ne zbog svoje igre već KTC-ovih grešaka, jer su domaći u prvih 20 minuta promašili 8 kontri i jedan penal, dok su četiri puta pogađali – stativu.
S takvom realizacijom gosti odlaze na poluvrijeme sa samo -4 gola (20:16).
Drugi dio je i druga pjesma, domaćin u obrani čvrst, a u napadu iznimno ozbiljan i opasan pa igrači Ivančice, iako pojačani, nisu imali nikakve šanse za povoljniji ishod osim poraza od 40:26.

S obzirom da je ekipa Vidovca izgubila u Ludbregu, u borbi za drugo mjesto su ostali samo KTC i Garešnica s istim brojem bodova. Do kraja prvenstva je ostalo još 4 kola, a uvjerljivo su prvi rukometaši iz Trnovca, s 8 bodova prednosti ispred KTC-a.

Sljedeće kolo RK KTC gostuje u Lepoglavi kod Concordije.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.