Festivalski moto-susret od petka do nedjelje

Crusade_Biker_Fest_2014_vojarnaOd petka 27. do nedjelje 29. lipnja 2014. na području bivše vojarne u Križevcima će se održati glazbeno-motociklistička manifestacija “Crusade Biker Fest ’14”, u organizaciji Motokluba Crusaders Križevci.
– Vjerujemo da mnogi još uvijek pamte 5. Crusade Fest gdje smo ponudili razno razne sadržaje i pregršt raznovrsnih bendova, a ove godine također nećemo razočarati, istaknuo je ispred organizatora Ivan Šunić-Camaro.

Program moto-susreta u petak nudi tri benda na čelu s Cotom G4, matičnim bendom Marka Osmanovića, bivšeg frontmana Divljih Jagoda. Osim njih nastupaju bendovi Aztec i Flesh, pa publika može očekivati pregršt kvalitetnog rocka, hard rocka i metala. U subotu stari rock’n’roll sviraju zagrebački dečki Johhny & His Rockin Tunes, a nastupit će i koprivnički SAVANT te zagrebački Bible Black – tribute to Ronnie James Dio.

Za kvalitetnu atmosferu tijekom cijelog festivala zadužen je u rock i metal krugovima dobro poznati DJ Kneža, a posljednji vikend lipnja će se, prema najavama organizatora, ponovo utvrditi kao tradicionalan za ova okupljanja.
– Upad za sve je besplatan kao svojevrsni mali poklon nakon višegodišnje pauze, a kampiranje je osigurano i također besplatno, pozvao je Šunić sve zainterisirane da im se pridruže ovaj vikend.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.