Danas i sutra moto-susret ‘Crusade Biker Fest 2017’

Moto klub Crusaders Križevci organizira moto-susret “Crusade Biker Fest 2017”, koji se večeras i sutra održava na teniskim terenima kod ciglane u Tomislavovoj ulici u Križevcima, nedaleko ulaza na brzu cestu za Zagreb, odnosno staru cestu za Bjelovar. Organizatori najavljuju kvalitetne bendove, dobro raspoloženu ekipa iz moto kluba i više nego prihvatljive cijene hrane i pića.

Kao glavni bend susreta u subotu nastupaju legendarni zagrebački sastav Rockheads, koje je križevačka publika već imala prilike čuti na ovogodišnjem Culture Shock Festivalu u križevačkom Klubu kulture, na rođendanu radijske emisije Rock oko. Rockheads na repertoaru imaju svevremenske rock, hard&heavy obrade najpoznatijih svjetskih bendova u svom prepoznatljivom aranžmanu.

Kako navode u najavi, MK Crusaders na svakom svojem moto-susretu daju šansu i mladim autorskim rock i metal bendovima, pa će tako u Križevcima nastupiti dva mlada perspektivna metal benda – Krist iz Zagreba i Chains of Suffering iz Ivanske kraj Bjelovara. Chains Of Suffering nastupaju u petak, a Krist i Rockheads u subotu. Ulazak na obje večeri moto-susreta je slobodan.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.