U petak košarkaški spektakl ‘All Stars’

U petak 17. veljače 2012. u Križevcima će se odigrati 19. izdanje nacionalnog košarkaškog spektakla “All Stars”. Domaćinstvo ovog revijalnog događaja povjereno je prvoligašu KK Križevci, u glavnoj utakmici “Domaćih” protiv “Stranaca”, koju će podbacivanjem lopte otvoriti višestruki križevački olimpijac Branko Zorko, susrest će se najbolji igrači koji igraju u hrvatskim klubovima. “Domaće” će voditi Dražen Anzulović i Dragutin Črnjević, a “Strance” Vladimir Androić i Aleš Pipan. Boje Križevaca u utakmici će braniti kapetan križevačkih “Žabaca” Ivan Svoboda te rođeni Križevčanin, trenutno igrač Zaboka, Ivan Tomas.

Za poluvrijeme je najavljeno natjecanje u zakucavanju i pogađanju trica, dok će između četvrtina nastupiti košarkaška akrobatska skupina “Dunk Kings”. U stankama će nastupiti atraktivna navijačko-plesna skupina “Cedevitine cheerleadersice”, a susret će izvedbom hrvatske himne najaviti križevačka solo-pjevačica Ana Fortuna.
– Uvertiru All Starsu dat će kadeteska reprezentacija, aktualni prvaci Europe, koja će odrigati revijalnu utakmicu “Crveni” protiv “Bijelih”, nakon čega slijedi “praznik košarke”, najavio je stručni tajnik HKS-a Boris Jakimenko, glavni organizator ovog spektakla.

Vezano

Komentari su zatvoreni.