Kombi u jarku, vozač ozlijeđen

Osobni automobil opel vectra zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao D.H., jučer se, desetak minuta prije 16 sati, selom Majurec kod Križevaca kretao brzinom kojom je izazvao višestruki sudar vozila. Kako je, naime, javila koprivnička policija, zbog neprilagođene brzine je došlo do naleta tog osobnog automobila na drugi automobil, koji je bio zaustavljen uz desni rub ceste.

Od siline udarca zaustavljeni automobil je pomaknut s mjesta da bi u sljedećem trenutku udario u manji teretni automobil, koji je nailazio iz suprotnog smjera. Manji teretnjak, tj. kombi time je odbačen u jarak između ceste i ograde obiteljske kuće, a njegov vozač J.Š. je lakše ozlijeđen. Prema informacijama iz križevačke policijske postaje materijalna šteta na vozilima procijenjena je na tridesetak tisuća kuna. Očevid na mjestu nesreće  u Majurcu nije uzrokovao veći zastoj u prometu.
Vozač opela koji je naletio na zaustavljeno vozilo nije vozio pod utjecajem alkohola, no protiv njega je pri Prekršajnom sudu u Križevcima podignut optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenim osobama.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.