Gostujuća pobjeda KTC-a unatoč lošoj igri

U jučer odigranom 20. kolu 3. HRL sjever 1, rukometaši KTC-a ostvarili su u Ludbregu istoimeni rukometni klub, rezultatom 30:26. Za KTC su igrali i postigli pogotke: Benković (6 obrana), Tolnaj (12 obrana), Šignjar 1, N. Predojević 5, Pavliček 8, Kraljić, Petrač, R. Predojević 7, Čorda 4(2), Šporer, K. Hunjak 4, M. Hunjak, Kamenar 1. Trener: Dragutin Miklečić.

Unatoč pobjedi naših igrača koji su zasluženo osvojili dva boda na gostovanju, ovu utakmicu treba što prije zaboraviti. Obje momčadi su pokazale vrlo loš rukomet s pregršt tehničkih pogrešaka, bez smišljenih i odigranih akcija koje rukomet inače čine krasnim sportom.


Od samoga početka se vidjelo da će biti teško, obzirom da je domaća malobrojna publika radila strahovitu buku, te time prekinula svaku mogućnost normalne komunikacije, osim vizualne. Inače su igrači KTc-a vodili po gol ili dva tijekom cijelog prvog poluvremena, bez obzira što su naši golmani jednostavno bili očajni – koja god lopta išla prema golu u njemu je i završila.

Tijekom drugog dijela igrači Ludbrega su bolje povezali redove i preuzeli igru u svoje ruke, poveli sa dva gola (21:19). Situacija je i bez rezultatskog minusa bila još gora, obzirom da se ozlijedio Kraljić, a direktnu diskvalifikaciju dobio Čorda. Vidjelo se da naši dečki žele i da daju sve od sebe no jednostavno nije išlo. U 45. minuti trener Miklečić poziva tajm-aut i malo odmara igrače. Smiruje atmosferu te mijenja način obrane koja je bila problem. To mijenja i stanje na terenu, a uz sreću da nam se golman Tolnaj konačno probudio i u tom razdoblju igre sakupio 8 obrana, kraj utakmice je završio u našu korist od četiri gola.

Nakon 20 kola rukometaši KTC-a zauzimaju treće mjesto s omjerom od 13 pobjeda, 5 poraza i 1 utakmicom odigranom neriješeno

Najava sljedećeg 21. kola – derbi drugog i trećeg na tablici:

RK KTC – RK GAREŠNICA. Utakmica će se odigrati u nedjelju 9. ožujka u 16 h, u Školsko-sportskoj dvorani.

Vezano

Komentari su zatvoreni.