Treće ‘Poluvrijeme poezije’ uz Ferića i Viskovića

Predstavnici Hrvatskog društva pisaca, preciznije njihov predsjednik Velimir Visković i podpredsjednik Zoran Ferić, gostuju u petak 29. veljače na prvom događaju ovogodišnjeg Culture Shock Festivala. Na prijestupni dan od 20 sati u Klubu kulture bit će upriličena književna večer naziva Poluvrijeme poezije, čije treće izdanje pod moderatorstvom križevačkog profesora Petra Babića dovodi poznata imena hrvatske suvremene književnosti.
Ferić je više puta nagrađivan za knjige Anđeo u ofsajdu i Mišolovka Walta Disneyja, a objavio je još romane Smrt djevojčice sa žigicama i Djeca Patrasa te izbor priča Quattro stagioni i kolumni Otpusno pismo. Visković je najpoznatije ime hrvatske književne kritike, teoretičar i nagrađivani enciklopedist, urednik Krležijane i Hrvatske književne enciklopedije.
Donatori ovog kulturnog događaja, a i cijelog Culture Shock Festivala su Ministarstvo kulture, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Koprivničko-križevačka županija i Grad Križevci, dok je sponzorstvo osigurala Križevačka pivnica. Podršku večeri pruža Gradska knjižnica Franjo Marković. Udruge K.V.A.R.K. i P.O.I.N.T. pozivaju sugrađane na uživanje u književnoj večeri, uz glazbeni intermezzo u znaku šansone.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.