Sudarili se u zaustavljena vozila

Prošloga se tjedna zbog magle dogodilo nekoliko većih prometnih nesreća u kojima, na sreću, nije bilo teže ozlijeđenih, no nastala je znatna materijalna šteta

SVETI IVAN ŽABNO – Dvije neobične prometne nesreće dogodile su se prošloga ponedjeljka u Ulici Braće Radić u Svetom Ivanu Žabnu. Prva nesreća dogodila se oko 8.55 sati kada vozačica teretnog automobila Pegueot D.P. (50) iz Križevaca nije prilagodila brzinu kretanja gustoj magli i sklizavom kolniku zbog čega je izbjegavajući automobil ispred sebe u kočenju prešla na lijevi prometni trak i udarila u kamion Mercedes kojim je upravljao Zagrepčanin M.B. (28).

Nakon sudara s Mercedesom vozačica je sletjela u lijevi putni jarak i udarila u zid kuće na broju 45, dok je Mercedes sletio u isti putni jarak i zaustavio se udarcem u metalnu ogradu na istom kućnom broju. U nesreći je vozačica Pegueota lakše ozlijeđena, a pomoć joj je pružena u koprivničkoj Općoj bolnici. Druga prometna nesreća dogodila se zbog guste magle i nepažnje vozača koji nisu na vrijeme uočili automobile zaustavljene zbog prethodne prometne nesreće.

Tu je nesreću skrivio O.I. (37) iz Križevaca kada je upravljajući Mazdom udario u zaustavljeni Fiat za čijim je upravljačem sjedila 25-godišnja S.V. iz Križevaca. Fiat je od siline udaca udario u kamion Iveco kojim je vozač T.C. (34) također bio zaustavljen zbog policijskog očevida prethodne nesreće. Prošloga je tjedna magla zadavala mnogo problema vozačima diljem županije. Gusti sloj magle otežavao je promet, a vozači su zbog neopreznosti i neprilagođene brzine uzrokovali desetak prometnih nesreća u kojima na sreću nije bilo teže ozlijeđenih. U policiji mole sve sudionike prometa na povećan oprez.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.