Akcija ‘FIVE4KIDS’ na Sajmu ‘dobila’ oko 500 kuna

Udruga P.O.I.N.T. iz Križevaca na netom je završenom 10. Obrtničkom i gospodarskom sajmu predstavila svoje projekte. U dijelu hangara C gdje su bile smještene gradske udruge, pointovci su u prvi plan stavili akciju FIVE4KIDS kojoj je cilj prikupljanje priloga za nabavu božićnih poklona djeci s posebnim potrebama Križevaca.

Ovu humanitarnu akciju Udruga provodi četvrtu godinu zaredom, ne odstupajući od temeljne zamisli – osiguranja simboličnih poklona za Božić za šezdesetero djece i mladih, polaznika Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju i članova Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom.

Ovogodišnja akcija započela je na Sajmu, promotivnom prodajom projekta Udruge – glazbenih CD-a Križevčanina Luke Belanija Out of This World, te majicama i prišivcima koje je ustupio Moto klub Crusaders.

Tijekom trodnevnog trajanja građani su kupovinom navedenih predmeta i dobrovoljnim prilozima na račun akcije FIVE4KIDS donijeli oko 500 kuna. Osim humanitarnog aspekta, udruga P.O.I.N.T. na Sajmu je posjetitelje upoznala i s ostalim svojim projektima – Vodičem za poslijediplomski studij u inozemstvu i web portalom Križevci.info.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.