Nikola Wolf novi predsjednik županijskog ogranka HND-a

Podravkin fotoreporter Nikola Wolf novi je predsjednik ogranka Hrvatskog novinarskog društva Koprivničko-križevačke županije, a njegov je zamjenik novinar Večernjeg lista Ivica Barač. Novoizabrani članovi Izvršnog odbora su Hrvoje Šlabek iz Večernjaka, Mladen Pavković iz Podravke te novinar Sportskih novosti i web sitea kcinfo.net Goran Čičin-Mašansker. Nikola Wolf je funkciju predsjednika županijskog ogranka HND-a preuzeo od Adele Sočev, novinarke Podravskog lista, a na naše pitanje o prioritetima na kojima će Društvo raditi odgovorio je da su oni određeni, no da još nije pravi trenutak da se o njima javno govori.

Ipak, okvirno je najavio što će se narednih mjeseci mijenjati u dosadašnjoj praksi rada HND-a naše županije:
– Planovi i ideje već postoje, javljaju se članovi, pa vjerujem da će ogranak biti puno aktivniji, što do sada nije bio slučaj. Sigurno je da će biti humanitarnih akcija, pomoći kolegama, rada na povećanju broja članova, stvaranja novog kadra koji je prijeko potreban, ali i aktivnosti kojih do sada nije bilo.
Kako smo doznali, svi su sudionici Izborne skupštine dizanjem ruke podržali prijedlog da županijski ogranak HND-a po prvi put vodi fotoreporter, a jednoglasno su prihvatili i ostala imenovanja.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.