13. dodjela ‘Zlatnih kuna’ Županijske komore Koprivnica

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske gospodarske komore Koprivnica dodjeljena su priznanja ‘Zlatne kune’ najuspješnijim tvrtkama u prošloj godini. Prije jednoglasnog usvajanja, prijedloge Povjerenstva za dodjelu priznanja iznio je njegov predsjednik Julio Kuruc.

‘U kategoriji najuspješnijeg velikog trgovačkog društva odlučili smo se za ‘Radnik’ iz Križevaca, od srednjih nominiramo ‘Hartmann’, a od malih tvrtkama predlažemo tvrtku ‘Mlin’ iz Podravskih Sesveta. Kao i svake godine, predlažemo za poseban doprinos razvoju gospodarstva u općini; ove godine za to posebno priznanje oredlažemo tvrtku ‘Inženjer Branko Međurečan’ iz Kalinovca.’

Do sada je plakete i priznanja dobilo 26 tvrtki, banaka i pojedinaca, a od prošle godine dodjeljuje se i posebno priznanje za doprinos razvoju gospodarstva u općinama Podravine i Prigorja. ‘Zlatne kune’ svake godine okupe na jednom mjestu najuspješnije u županiji, sažeo je predsjednik Komore Miroslav Vitković.
– ‘Izuzetno je bitno da je ‘Zlatna kuna’ postala definitivno motiv u ostvarenju što boljih rezultata gospodarskih subjekata, kako u županiji, tako i na državnom odnosno nacionalnom nivou.’

13. dodjeli ‘Zlatnih kuna’ Županijske gospodarske komore nazočili su gradonačelnici, saborski zastupnici, župan Josip Friščić te potpredsjednik Vlade Damir Polančec.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.