U školi grlio i ljubio 13-godišnju djevojčicu

Križevčanin V.I. (41) uhićen je zbog kaznenog djela "bludne radnje". Zz kaznenu prijavu priveden je istražnom sucu Županijskog suda u Koprivnici koji ga je saslušao i pustio

KRIŽEVCI – Djelatnici križevačke policijske postaje krajem veljače uhitili su 41 – godišnjeg sugrađana zbog kaznenog djela bludne radnje. Za njega se osnovano sumnja da je u srijedu, 21. veljače oko 11.30 sati u hodniku Osnovne škole Vladimir Nazor privukao k sebi, zagrlio i dva puta poljubio protiv njene volje 13 – godišnju djevojčicu Š.M.A., nakon čega se djevojčica istrgla i pobjegla te slučaj prijavila roditeljima i policiji. Križevački su policajci ubrzo su uhitili počinitelja kojeg su nakon kriminalističke obrade sljedećeg dana, 22. veljače uz kaznenu prijavu priveli Istražnom sucu Županijskog suda u Koprivnici koji ga je nakon saslušanja pustio.

Ni najstariji Križevčani ne pamte za ovako kazneno djelo učinjeno prema djetetu, posebno zato što se dogodilo u školi, a počinitelj je pušten na slobodu i danas slobodno šeće križevačkim ulicama.

Opisan događaj prvi je ovogodišnji slučaj kaznenog djela „bludne radnje" učinjenog na štetu maloljetnika. Iako brojke pokazuju na smanjenje broja bludnih radnji u posljednjih pet godina dogodilo se čak 32 ovakva kaznena djela.

– Broj bludnih radnji prošle je godine sveden na minimum jer su zabilježena tri kaznena djela. U 2005. i 2004. godini dogodilo se po sedam, godinu prije čak 11, a 2002. godine četiri kaznena djela „bludne radnje" – kazao je glasnogovornik Koprivničko – križevačke policijske uprave Dražen Laljek.

Brojni križevački roditelji i građani sa nelagodom su primili vijest kako je počinitelj posljednjeg kaznenog djela nakon ispitivanja pušten na slobodu. Zabrinuti, pitaju se jesu li njihova djeca u školi sigurna od ovakvih monstruma koji u pola bijelog dana bez ikakvog straha ulaze u školu i maltretiraju učenice i što je najgore, nakon toga bivaju pušteni na slobodu.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.