Petstota emisija Rock oka

Evo, konačno smo srušili i tu brojku; u ponedjeljak 07. svibnja došli smo do jubilarne 500-te emisije ”ROCK – OKO’’. Emisija ”ROCK – OKO’’ emitira se redovito na valovima radija Križevci na 96,6 MHz od 25. ožujka 1996. godine.

Urednici emisije ‘’ROCK – OKO’’ (Ratko Matić i Mladen Lončar – Mike)  za ovaj ponedjeljak 07. svibnja pripremili su Vam atraktivni i raznovrsni program sa puno dobre glazbe, koju će Vam prezentirati originalna postava ekipe, koja je i započela cijelu priču prije više od 11.godina.

Da se prisjetimo, emisiju ‘’ROCK – OKO’’ započeli su 25.ožujka 1996-te godine Ratko Matić i Dubravko Vrcelj -Meri uz potporu i suradnju velikog broja bliskih prijatelja i poznanika, poklonika rocka.  U 9-toj emisiji, koja je bila emitirana 20.svibnja 1996-te godine pridružuje im se moja malenkost  Mladen Lončar – Mike i od tada svaki ponedjeljak ova trojka vodi emisiju.

No, 16. srpnja 2001. godine, emitira se 260-ta emisija ‘’ROCK – OKO’’  i nakon kraće rasprave Dubravko Vrcelj -Meri izlazi iz ekipe i kreće dalje kao DJ. Nakon gotovo punih 6. godina u 496-toj  emisiji; u kojoj smo proslavljali 11-tu godinu neprekidnog emitiranja Dubravko Vrcelj –Meri, ponovo se vraća u emisiju. Tada se dogovara buduća suradnja na opće veselje svih prijatelja emisije, kao i samih urednika.

Upravo ova 500-ta jubilarna emisija je promocija te suradnje; budući da smo se dogovorili da svaki okrugli broj emisije, cijelu emisiju uredi prvotna postava ekipe

‘ROCK –OKA’ , dakle (Ratko Matić , Dubravko Vrcelj –Meri i Mladen Lončar – Mike).   

Za ovaj ponedjeljak 07. svibnja  u cilju obilježavanja 500- te emisije ‘Rock -Oko’,  ekipa se dogovorila, da svaki od urednika uredi po 50. minuta glazbe po svom odabiru, bez ikakvih rubrika.    

Svi Vi koji volite dobru glazbu budite sigurni da ćete i ovaj puta doći na svoje. Nadamo se da Vas i ovaj puta nećemo razočarati. Ekipa emisije ”ROCK – OKO” želi Vam da ugodno provedete vrijeme od 19,00 do 21,30 sati uz zaista dobru glazbu na 96,6 MHz na valovima radija Križevci. 

Čujemo se, bok !

Yours bluesy,
Mladen Lončar – Mike

Vezano

Komentari su zatvoreni.