Skoro pa 500. emisija ‘ROCK-OKA’

U ponedjeljak 30. travnja  na redu je 499. emisija ‘’ROCK – OKO’’, a  kao što znate, emisija ”ROCK – OKO’’ emitira se redovito na valovima Radija Križevci na 96,6 MHz od 25. ožujka 1996. godine.



Urednici emisije ‘’ROCK – OKO’’ (Ratko Matić i Mladen Lončar– Mike) i za ovaj ponedjeljak 30.travnja pripremili su Vam atraktivan i raznovrsan program s puno dobre glazbe koja je podijeljena u nekoliko rubrika; i to: rubrika koncerata u kojoj ćemo slušati najnoviji album uživo  ‘Downchild Live ‘ – kanadskog banda DOWNCHILD.  Album je objavila izdavačka kuća LINUS ENTERTAINMENT, a rubriku priprema Mike.  Potom po osmi puta slijedi rubrika CAMARO’S METAL UNIVERSE, koju uređuje Ivan Šunić – CAMARO.
Nakon toga slijedi 386. nastavak povijesti r’n’r-la i 74.dio priče o Led Zeppelin. O tome će Vam Mike više ispričati.

Posebni dio emisije
posvetit ćemo najavi koncerta Robert Planta u Splitu 13. lipnja 2007.
U rubrici nova izdanja Mike će Vam predstaviti zadnji studijski album ‘One More Time For Peace’ izvanserijskog britanskog pjevača ROGERA CHAPMANA. Album je 16. travnja izdala diskografska kuća Mystic Records.

U emisiji po drugi puta najavit ćemo izuzetan rock događaj – ‘DRAVA ROCK FEST’, koji će se održati na gradskom stadionu u KOPRIVNICI 22. lipnja,  a glavne zvijezde bit će teksaški blues/rock band, legendarni ZZ Top, te britanski sastav The Cult. Uz njih, bit će tu metal latino band iz New Jerseya Ill Nino, dok će hrvatske rock snage najvjerojatnije predvoditi Majke i Vatra.
 

Za sam kraj emisije ostaje nam rubrika bluza u kojoj ćemo slušati album Rough Diamond odličnog australskog slide gitarista Davea Holea. Album je 02. travnja objavila diskografska kuća Dixiefrog Records. Rubriku, kao i obično, uređuje Mike.

Svi Vi koji volite dobru glazbu, budite sigurni da ćete i ovaj puta doći na svoje. Nadamo se da Vas ni ovaj puta nećemo razočarati. Ekipa emisije ”ROCK – OKO” želi Vam da ugodno provedete vrijeme od 19,00 do 21,30 sati uz zaista dobru glazbu na 96,6 MHz na valovima Radija Križevci. 

Čujemo se, bok!
Yours bluesy,
Mladen Lončar – Mike

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.