POINT-ov Sajam studija u petak u Gimnaziji

Udruga P.O.I.N.T. u suradnji s Gimnazijom Ivana Zakmardija Dijankovečkog organizira u petak 23. ožujka, s početkom u 19h, Sajam studija za maturante i ostale zainteresirane srednjoškolce.

Nakon kratkog izlaganja Hrvoja Belanija, asistenta na zagrebačkom FER-u, o odlikama Bolonjskog procesa na hrvatskim studijima, u holu gimnazije zainteresirani će se moći informirati na štandovima pojedinih fakulteta. Tako će na pitanja o prijemnim ispitima, uvjetima upisa i studentskom životu uopće odgovarati sami studenti voljni pomoći sugrađanima pri izboru studija. Prema informacijama prof. Sanele Štubelj iz Gimnazije, maturante posebno zanimaju podaci o duljini i cijeni studija, popisi predmeta i literature te priprema i trajanje prijemnih ispita.

Mario Rajn i Vedran Šantak iz organizacijskog odbora Sajma nadaju se dobrom odazivu, te podsjećaju da se odmah nakon tjedan dana u zagrebačkom Studentskom centru održava godišnja smotra Sveučilišta u Zagrebu, gdje će se moći nabaviti i korisna literatura po sniženim cijenama.

20 godina CSF
Vezano

Komentari su zatvoreni.